Kerst Mei Mei

meime1i

 

4 gangen keuze €44,50 per persoon

SOEPEN
Kippensoep
Tomatensoep
Champignonsoep
Haaienvinnensoep
Zu la tong
Zuur pikante haaienvinnensoep met krab en Chinese paddestoelen

VOORGERECHTEN

Carpaccio truffelmayonaise (flinterdun gesneden ossenhaas, rucola en Parmezaanse kaas)
Carpaccio balsamico (flinterdun gesneden ossenhaas, rucola en Parmezaanse kaas)
Tonijntartaar Aziatische wijze (verse tonijntartaar met kruidensla)
Poke Bowl (mix van zalm, sushi rijst, avocado en sesamzaadjes)
Kippendijsalade (salade met mango, rode peper en kippendij, olie van koriander en ponzu sojasaus)
Salade met gebakken gamba’s (met avocado en Thaise mayonaisesaus)
Beef Tataki (licht geschroeide entrecôte, pittig gekruid met togarashi honingsoja, komkommer en taugé)
Gamba Cocotte (gamba’s in olie met knoflook, rode peper en Thaise basilicum)
Yakitori (gegrilde kippendij saté in teriyakisaus)
Tempura Prawns (gamba’s in een licht krokant jasje)
Gyoza (flinterdunne Japanse ravioli met kip)
Spare ribs Kantonese stijl

Gegrilde Saté Indonesische stijl:
Saté Ajam
Saté Babi
Saté Kambing (lamsvlees)


HOOFDGERECHTEN

Chicken Teriyaki gebakken kipfilet in teriyakisaus
Yellow Glow kipfilet met licht pittige gele curry
Basil Chicken kipfilet met basilicum op z’n Thais
Chicken Red Curry kipfilet met Thaise rode pittige curry
Beef in black bean sauce roergebakken ossenhaas met zwarte bonensaus
Sake beef teppan yaki stijl gebakken ossenhaas afgeblust met sake
Sichuan beef roergebakken ossenhaas met scherpe sichuan saus
Sticks Mei Mei garnalen geserveerd op een frisse salade met sesam soja dressing
Sticks Mei Mei ossenhaas geserveerd op een frisse salade met sesam soja dressing
Sticks Mei Mei zalm geserveerd op een frisse salade met sesam soja dressing
Kip Hoisin geheel geroosterde kip in zoete sojasaus
Gepaneerde kabeljauw met zoet-zure saus

GERECHTEN MET IETS EXTRA  toeslag € 5,00

Gegrilde Aberdeen Angus Tournedos courgette en honingtomaatjes met mosterd-dragonmayonaise

Biefstuk Bali  Aberdeen Angus ossehaas op paksoi, shiitake met badjaksambalsaus

Surf en Turf  Aberdeen Angus met gamba’s

Lamsrack uit de oven met kruidenmengsel en honingtijmsaus

Entrecote Aberdeen Angus gemarineerde en gegrilde entrecôte op seizoen groenten en cognacsaus

Zeetong traditioneel gebakken zeetong met citroen en serehmayonaise 

­


DESSERT

Bavarois
van hazelnoot, appel, room van calvados en vanille roomijs

 Dame Blanche
vanilleroomijs met huisgemaakte chocoladesaus,slagroom en gebrande amandeltjes

 Warm chocoladetaartje
grapefruit, honing en stracciatella roomijs

 Stoofpeer
espuma van steranijs en kaneelroomijs

 Flensjes
banketbakkersroom, gevuld met bitterkoekjes en een schuim van eiwit met vanille roomijs

Parfait
van gezoute caramel met gesuikerde noten en een krokant van sesam


SUSHI

download:Menukaart sushi 201410

sushi 2014_Pagina_2